Gradonačelnik primio i nagradio futsalere Loznice (video)

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović je danas primio futsalere i stručni štab KMF Loznica Grad, povodom ulaska u elitni rang takmičenja Srbije i velike pobede nad Crvenom Zvezdom.

Tri godine uspeha i radosti koje su priredili Lozničanima, dosta vrhunskih igrača i trenera koji su prošli kroz ovaj klub, generacija mladića koji stasavaju u KMF Loznica Grad, postaju simbol grada na obali Drine, klub koji je promovisao Loznicu širom naše zemlje, preživljava lepe trenutke. Grad Loznica je od početka bio uz ovaj klub, a podrška grada je naročito bila značajna u predhodnim godinama. Sve ovo govori da će u budućnosti Loznica biti centar futsala u Srbiji.

Ovom prilikom gradonačelnik je uručio  prigodne poklone u znak podrške lokalne samouprave ovom klubu u postizanju daljih uspeha i razvoju sporta na teritoriji grada što je jedan od prioriteta.
Kako je istakao gradonačelnik Vidoje Petrović, rezultat koji su priredili igrači, trener i uprava KMF „Loznica Grad“ je veliki uspeh za ceo grad.
– Ovakvi rezultati su potvrda stremljenja svih nas da se nađemo u društvu najboljih, a oni su na ovaj način svojim primerom, odličnom igrom protiv velike Crvene Zvezde pokazali da je moguće postići ovakav uspeh jer kada se nešto želi, kada se na tome radi rezultat jednostavno dolazi. Mi smo danas želeli da im u ime svih građana grada Loznice i u ime uprave Grada ukažemo veliko poštovanje i kažemo hvala za divnu igru, za radost koju priređuju dok ih gledamo na terenu za tri godine koliko postoje – rekao je Petrović i dodao da je ovo još jedan dokaz da je Loznica grad sporta.
Ja bih voleo da oni budu prvi vesnik koji će nagovestiti u skorijoj budućnosti da se i u velikom fudbalu Loznica nađe u društvu superligaša posebno ako imamo u vidu da se odvijaju radovi na izgradnji prelepog nacionalnog stadiona. Danas je Komisija za sport grada Loznice donela odluku da se 12 igrača i trener KMF grad Loznica nagrade vaučerima, po 20.000 dinara, koje će moći da iskoriste za kupovinu sportske opreme odnosno onoga šta oni žele – poručio je gradonačelnik Petrović.
Sportski direktor KMF „Loznica Grad“ Nenad Despotović zahvalio se gradonačelniku Vidoju Petroviću i Gradskoj upravi na podršci koju dobijaju i koju su, kako je rekao, opravdali plasmanom u prvu ligu Srbije.
– Klub je jako mlad, postoji tri godine, ali iza sebe je nizao samo rezultate. Ova godina je najuspešnija – osvojili smo Kup Zapadne Srbije, igrali smo polufinale nacionalnog kupa i ušli smo u prvu ligu futsala – zaključio je Despotović.
Kapiten KMF „Loznica Grad“ Slobodan Maksimović izrazio je zahvalnost lokalnoj samoupravi na podršci koju imaju sve ovo vreme.
Činjenica je da smo celina koju čini uprava kluba, stručni štab i igrači uz veliku podršku Gradske uprave i da smo napravili veliki rezultat za tako mlad klub, ali to nam ne daje za pravo da se opustimo ni jednog trenutka već da nastavimo da radimo predano i postignemo zapažene rezultate u izazovima koji su pred nama – istakao je Maksimović.

Sufinansirano od strane grada Loznica

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas