Futsal: Pripreme u toku za drugi deo prvenstva

 

Klub malog fudbala Loznica Grad uveliko se priprema za drugi deo prvenstva u Regionalnoj ligi. Pod stručnim nadzorom Branka Borića i Peđe Osećanskog vredno skupljaju snagu u dvorani Lagator. Nekoliko fudbalera tima sa Lagatora nosiće i dres kluba malog fudbala i oni se pripremaju sa trenerom Alimpićem.

U nastavku prvenstva Loznica će dve prve utakmice igrati kao domaćin protiv ekipa iz Prijepolja i Aranđelovca. Prva utakmica igraće se 3. februara u dvorani Lagator.

Pvobitno je bilo u planirano da utakmicu protiv Prijepolja igramo u ponedeljak 4. februara pre međunarodne utakmice Srbija – Iran ali zbog organizacioni problema igraćemo dan ranije. Moram da pohvalim izuzetnu saradnju sa našim starijim bratom FK Loznica i uprave kluba na čelu sa Vlastimirom Lukićem. Odmah da kažem da će nama ovog proleća biti pririoritet opstanak Loznice u Srpskoj ligi i spremni smo pružiti svu pomoć kojom raspolažemo za taj cilj. Ne odričemo se naših planova, nastavićemo sa uigravanjem tima koji će sledeće sezone napasti prvo mesto. – kazao je Aleksandar Stanković predsednik KMF Loznica Grad.

U debitantskoj sezoni Regionalne lige, naš klub je zauzeo 5. mesto na polusezoni. Cilj do kraja sezone je da se pomeri još ka vrhu.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas