FUTSAL: Pobeda ali slaba partija pred dva važna meča (video + foto)

Važnu pobedu ostvarili su futsaleri Loznice protiv poslednjeplasirane ekipe Olimp iz Vrnjačke Banje rezultatom 6:2 i takao zadržali vodeću poziciju u Seriji C. Golove su postigli Sredojević i Ilić po dva gola dok su po jedan dali Đorđević i Zarić.

Visok konačni rezultat nije realan po prikazanoj igri na terenu. Ekipa gostiju predstavila se sjajno u Lagatoru dok su domaći odigrali katastrofalno, posebno prvo poluvreme.

Veoma zabrinuti su u klubu zbog prikazane igre pred dva važna meča koja ih očekuju naredne sedmice. Gostuju ekipi Oplenca u Topoli a petog decembra igra se odložena utakmica u Leposaviću.

Brinu povrede Avramovića i Komarčevića koji sigurno neće moći nastupiti u ova dva meča.

-Ako je moralo da dođe to loše veče onda je dobro što je večeras, možemo biti zadovoljni samo rezultatom, ovo je ispod svakog proseka za uslove koje imamo bolje od mnogih prvoligaša i nije nalik onome čemu težimo kao klub, imamo sedam dana da popravimo igru pred dve možda i odlučujuće utakmice za nas u borbi za prvo mesto – kazao je Branko Borić

Marko Aleksić iz Vrnjačke Banje nije razočaran porazom svoje ekipe, nisu došli u kompletnom sastavu i sa dve izmene nisu mogli pružiti otpor.

– Prvi put smо igrаli u оvој sјајnој hаli i dок smо imаli snаgе, bоrili smо sе. U drugоm pоluvrеmеnu smо, uprаvо zbоg tоgа štо nismо imаli dоvоljnо igrаčа, bili prisiljеni dа igrаmо sа gоlmаnоm u pоlju – rекао је Аlекsić.

Posle 7 odigranih kola, Loznica sa utakmicom manje nalazi se na prvom mestu i osvojenih 15 bodova. U sledećem kolu gostuju ekipi Oplenca koja ima takođe 15 bodova iz 7 utakmica. Već u četvrtak petog decembra igraće sa ekipom Leposavić na Kosovu i Metohiji.

Foto Aleksandar Stojanović

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas