FUTSAL: Od očaja do sjaja,preokret za pamćenje (video+foto)

U hali “Lagator”,u  okviru I kola Treće futsal lige Zapad,gde su se sastali domaći KMF” LOZNICA-GRAD 2018″ i KMF “POŽAREVAC”,došlo je do neverovatnog preokreta.

Domaća ekipa nastupila je u nekompletnom sastavu, razlog da se trener Osećanski pribojava ishoda utakmice,što je na samom početku i tokom većeg dela prvog poluvremena i bilo.

Gosti su na,činilo se lak način dolazili do pogodaka i stekli ubedljivu prednost od 4:0.Strelci su bili Grujić,Jeremić i dva puta Drakulićc.Očajni su bili igrači domaće ekipe,ishod utakmice se nije mogao ni naslutiti. Ali u 18.minutu Nemanja Đorđević smanjuje ubedljivu prednost gostiju,tako da igrači odlaze na odmor sa rezultatom 1:4.

A onda,u drugom poluvremenu kao da je druga ekipa izašla na teren,furiozna igra domaće ekipe za zasluženu pobedu od neverovatnih 6:4.
Publika je i ovoga puta bila na nivou,gromoglasni aplauzi i podrska su bili vetar u leđa domaćoj ekipi koja je sve bolje igrala i na kraju trijumfovala. Nizali su se pogodci u mreži gostiju,golove su redom postizali:Gavrić (26min.),Zarić (30min.),Vasiljević (36min.)sa 6 metara,Đorđević (39min.) i u samoj završinici utakmice,pred sam zvuk sirene Jevtić postiže šesti pogodak.
Ovacije publike su odjeknule dvoranom Lagator,KMF”LOZNICA” je pobedila dostojnog protivnika. Svi prisutni uživali su u futsal predstavi koja je krunisana sa deset pogodaka.
Ovo je sjajna uvertira za nastavak sezone,domaći tim je osvojio prve bodove i u nastavak sezone ulazi sa velikim samopouzdanjem.
Za KMF”Loznica-grad 2018nastupili su:
Maksimovic,Jevtić,Ilic,Sredojević,Zarić,Djordjević,Despotović,Gavrić,Vasiljević,Borić.
Za KMF”Požarevac:
Radisavljević,Jeremićc,Drakulić,Milovanović,Milošević,Krstićc,Stanković A.,Stanković O.,Živadinović,Mirković,Milošević,Grujić,Todorović.
Delegat utakmice:Janjicć Uglješa iz Valjeva
Prvi sudija:Djermanović Vladan iz Šapca
Drugi sudija:Pavlović Nikola iz Šapca
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas