FUTSAL: Na krilima Nikolića kroz Požarevac (video)

U 10 kolu treće futsal lige Loznica je kao gost savladala u Požarevcu istoimenu ekipu 3:1 i još jednom dokazala da je najveći favorit za osvajanje prvog mesta.
Mlada ekipa iz Požarevca dobro se držala i bila u igri sve do 10 sekundi pre kraja kad je junak slavlja Nikola Nikolić postigao svoj treći gol na utakmici.
Veliki broj šansi stvorile su obe ekipe.Ponovo su kao u Lagatoru veoma dobro namučili Loznicu. Požarevljani ali je sinoć blistao Nikola Nikolić kao i golmani Mirko Antonić i Stefan Radisavljević.

Za ekipu Loznice nastupili su: Mirko Antonić ,Slobodan Maksimović, Nikola Nikolić,Aleksandar Milovanović, Nenad Krstić, Predrag Gavrić, Stefan Despotović, Marko Stojanović, Marko Avramović, Mladen Ilić, Aleksandar Fric,Stefan Knežević, i Borisav Živković. Trener ekipe je Branko Borić.

U predivnoj sportskoj dvorani u Požarevcu skupio se veliki broj gledalaca a imali su i zbog čega. Loznicu je u vođstvo doveo Nikolić usvojim prvim golom u 10 minutu što je bio i krajnji rezultat prvog dela.

Domaći navijači bodrili su svoj mladi tim protiv favorita a posebno oduševljenje je bilo posle 3 min igre u drugom delu kada su postigli izjedančujući pogodak.

Loznica je povela 2:1 drugim golom Nikole Nikolića.  Deset sekundi pre kraja posle greške domaće ekipe Nikola Nikolić je odlučio pobednika svojim trećim golom na utakmici .
Posle deset odigranih kola Loznica se nalazi na prvom mestu sa osvojenih 24 boda dok je najveći konkurent ekipa Leposavića sa Kosova i Metohije sada u zaostatku 6 bodova.
U sledećem kolu u ponedeljak drugog marta ekipa Loznice će dočekati ekipu iz Kragujevac. Utakmica se igra u dvorani Lagator sa početkom u 20 časova.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas