FUTSAL Mladen Kocić tek stigao a već odlazi !

Futsaleri Loznice počeli su pripreme za narednu sezonu u elitnom rangu takmičenja. Prozivku je je izvršio u ponedeljak trener Despotović u dvorani Lagator gde su svi igrači testirani. Nije se pojavio novajlija Nikola Matijević koji bi se trebalo pridružiti ekipi sedam dana kasnije. On je zimus bio želja Loznice,na pragu dolaska u klub ali je u poslednjem momentu otišao u Hrvatsku.

Mladen Cipi Kocić, kao najveći profesionalac pojavio se od prvog dana na pripremama isto kao i Marko Perić. Tu su još Avramović,Rosić,Milovanović, Ristanović,Krkobabić,Obradović,Petrović, Koljajić kao i nekoliko omladinaca.

Trener Despotović ostaće bez Mladena Kocića samo sedam dana od početka priprema. On će se u ponedeljak javiti selektoru reprezentacije Srbije na početak priprema za svetsko prvenstvo u Litvaniji. Vratio se Cipi u srpski futsal ali i u reprezentaciju Srbije. Svi su svesni da je on najbolji među najboljima u reprezentaciji a predstavljaće naš klub i grad na ovako velikom takmičenju. Lozničani će sad još više bodriti i pratiti selekciju Srbije.

Loznica u debutantskoj sezoni elite, ulazi sa ambicijama da obezbedi opstanak, ako se pogledaju imena igrača, sigurno da će to biti mnogo više.

Prvenstvo Prve lige počinje 3 oktobra. Loznica će u prvom kolu na svom terenu dočekati odličnu ekipu Konjarnika. Svi sa nestrpljenjem očekuju početak prvenstva kako bi uživo pratili futsal u Lagatoru a mesto više tražiće se u Lagatoru sigurno.

 

 

Mladen Kocić KMF Loznica Grad
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas