Fudbaleri Loznice doniraju novac za Kristinu

Momci u zeleno-belim dresovima ove godine ne prestaju da nas fasciniraju. Svoje srce ne ostavljaju samo na terenu, već ga poklanjaju i u humanitarne svrhe.

Igrači trenera Mićića svakog meseca u svoj fond ubacuju određenu količinu novca koji potroše na svoje razne akcije. Ovaj put odlučili su da novac poklone u humanitarne svrhe, tačnije Kristini da stane na svoje noge. Ova humanitarna akcija odvija se pod fondacijom BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

Ovoj akciji priključila se uprava kluba,sportski sektor i menadžmen kluba.

Zahvaljujem se svojim sigračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili  doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku – kazao je kapiten FK Loznica Darko Stanojević

Pozivu kapitena Loznice priključuje se naš portal InfoLo. Ukoliko i vi želite da pomognete u ovoj akciji za Kristinu upišite 588 i pošaljite sms na 3030

 

 

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Kristinu Obradović (2000).

Nesrećne 2014. godine, Kristinin život nakon pada sa visine od pet metara kreće silaznom putanjom. Pored borbe za život, zbog ozbiljne povrede i preloma šestog vratnog pršljena, njena želja je jedna – da ponovo stane na svoje noge, pa makar i uz pomagala.

Kristina nije u stanju ni da stoji ni da hoda. Potrebna joj je pomoć drugog lica da se prenese u invalidska kolica, koja koristi uz asistenciju.

Uz pomoć tretmana matičnim ćelijama, njen san da ponovo stane na sopstvene noge bi bio moguć. Tretman iziskuje značajna novčana sredstva, ali je Kristini neophodan kako bi joj se smanjili bolovi i grčevi, vratili osećaji u nogama i kako bi uz pomoć intezivnih fizikalnih terapija ponovo prohodala.

Kristina je pored svega što ju je zadesilo ostala jaka, puna života i volje. Pomozimo ovoj hrabroj devojci da ostvari jedinu želju tako što ćemo joj omogućiti sredstva za tretmane, vežbe, medikamente, suplemente, medicinski potrošni materijal i specijalne intenzivne fizikalne terapije.

Da Kristina stane na svoje noge! Budimo humani!

Pomozimo Kristini!

 Upišimo 588 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human588 i pošaljimo SMS na 455

 160-524832-84

 00-540-0004467.1
IBAN: RS35160005400004467141
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas