Fabrika avanture i uživanja

Svako ko je posetio „Sunčanu reku“ razume da je njeno opisivanje veoma,veoma težak posao. A svako ko je prespavao makar jednu noć pokraj reke Drine, razume da je nemoguće opisati taj doživljaj.

Etno selo „Sunčana reka“ pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna svima.

Jedinstven ambijent kompleksa nudi kuću za smeštaj gostiju „Nada“ (1/1, 1/2.1/3, 1/4, 1/5 – 30 ležaja ) kuća za smeštaj gostiju „Drina“ (1/5 – prizemlje, 1/4 – sprat 9 ležaja), smeštaj u kućicama za goste (1/1,1/2,1/3,1/4, Tv, wc, terasa, ukupan kapacitet 50 ležaja) ; smeštaj u kućercima u seocetu „Ko nekad“ (1/1,1/2 -terasa, ukupan kapacitet 10 ležaja); kafana „Pod vrbom“ (270 mesta) gde se organizuju proslave, kokteli i stručni skupovi.

Ovde možete da organizujete muzički program ili svadbu u restoranu i terasama jer objekat nudi letnju baštu sa 700 mesta (otvorena i natkrivena) u ponudi je i letnjikovac sa 40 mesta, biznis sala sa 100 mesta,  „Acina slatka kuća“ kao i pilates i velnes program. Objekat ima i sportske terene za mali fudbal, veliki fudbal, odbojku na pesku,tenis, badminton, košarku,stolove za stoni tenis, stazu za džoging (5000 m). Dostupno je i vežbalište u prirodi, zabavni park za decu,  ergela konja za jahanje i vožnju fijakerom, prostran parking kao i uređenu plažu kraj Drine – „Šotrina plaža“ Možete da se vozite kvadovima, vežbate streličarstvo, vozite se čamcom i splavom zvorničkim jezerom, kao i da organizujete izlete i pešačke ture uz profesionalnog vodiča…. Možete da osmislite sopstvenu avanturu.

Kada je krajem 60-tih godina poznati američki glumac Robert De Niro putovao auto stopom kroz Srbiju, put ga je doveo i na obalu reke Drine u Banju Koviljaču u blizinu Etno sela „Sunčana reka“ gde je i prenoćio. Reka Drina je na njega ostavila veliki utisak da je svojoj ćerci dao ime Drina. U znak zahvalnosti što je reku Drinu predstavio svetu u najlepšem svetlu, jedno naselje nosi njegovo ime.

Ono što etno selo čini prepoznatljivim je i kafana „Pod vrbom“ koja ima kapacitet 250 mesta. Za svakog, pa i najzahtevnijeg gosta, objekat nudi bogat izbor nacionalnih jela i kvalitetna vina sa prostora Srbije. Gostima domaćini preporučuju: teletinu ispod sača, dimljenu prasetinu ispod sača, jagnjeće,teleće i praseće pečenje, roštilj, riblje specijalitete, sir,kajmak, domaće pite, poslastice…Ispred kafane „Pod vrbom“ nalaze se dve terase i natkriveni letnjikovac. Pravu atrakciju predstavlja otvorena kuhinja i ognjište, gde gosti mogu da uživaju gledajući pripremanje hrane.

U večernjim satima u kafani „Pod vrbom“ organizovan je muzički program sa zvucima starogradske izvorne narodne muzike.

Po želji gostiju organizuju se i svečani ručkovi i večere, jubileji, rošendani i venčanja….

[masterslider id=“33″]

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas