EVO GDE IGRA LOZNICA FSS primio teren

Počinje rušenje stadiona Lagator, prostorije se prazne, skidaju se stolice i sav potreban inventar. Loznica u naredne dve godine, moraće da igra na alternativnom terenu, a to je u Klupcima.

Komisija Fudbalskog saveza Srbije izašla je na pregled terena u Lešnici i Klupcima. Objekat u Lešnici nije prošao, dok je teren sa pratećim objektima zadovoljio komisiju uz popravku nekoliko sitnica. Tako će stubovi, mreže iza golova i kućice sa Lagatora biti prenete i montirane u Klupcima, mora da se doradi i pokrije prostor za postavljanje televizijskih kamera kao i sitna rešenja u samom objektu.

Problem će nastati kad se ukine zabrana gledaocima da prisustvuju utakmicama zbog kovida. Po rešenju komisije na tribinama u Klupcima može da prisustvuje oko 400 gledalaca. Loznica na prijateljskim utakmicama ima više gledalaca od tog broja i biće to veoma problematično. Takođe ukoliko dođe do sudara Loznice u KUP takmičenju sa Crvenom Zvezdom ili Partizanom verovatno da će te utakmice morati igrati u Šapcu.

Gradu je potrebno alternativno rešenje još jednog stadiona. U Klupcima postoji prostora da se izgradi jedna tribina, koja bi rešila problem i stvorila još jedan neophodan Gradski stadion.

Budite informisani, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas