Džoni i Koma za preokret i vredne bodove (video)

Još jednom se potvrdilo da kad uđeš u utakmicu lako ćemo najviše se namučiš da bi stigao do pobede.

Utakmica skoro da nije ni počela a Loznica je gubila sa 1:0 , da bi Dragiša Komarčević izjednačio u 8 min. posle slobodnog udarca sa 35 metara razdaljine. Jagodinci su bili ubedljiviji prvo poluvreme, igrali su agresivno, stavljali na muke Ristivojevića i Bogićevića u odbrani i u 44 minutu uspeli da postignu pogodak za vođstvo od 1:2.

U poluvremenu utakmice trener Mićić izvršio je dve zamene i situacija se promenila. Loznica je preuzela dominaciju na terenu pa je svoj prvi gol na utakmici iz slobodnog udarca postigao Milinković, da bi deset minuta kasnije Komarčević bio u idealnoj šansi za gol ali ga je faulirao Radenović zbog čega mu je odlični sudija Matić pokazao drugi žuti karton. Ponovo je Milinković izveo slobodan udarac ali ovaj put prečka je bila saveznik gostiju.

U 66 minutu jedan igrač gostiju igrao je rukom u šesnest metara, što nije promaklo dobro postavljenom sudiji Davidu Matiću. Milinković je bio siguran izvođač i doveo Loznicu u vođstvo od 3:2.

Do kraja utakmice šanse su padale na obe strane. Ružić je intervenisao odlično dva puta kao i golman gostiju. Još jednom Milinković je pogodio stativu da bi tačku na utakmicu stavio Komarčević u nadoknadi vremena kada je postigao gol kao na malom fudbalu za 4:2

Loznica se posle ovog kola nalazi na 4 mestu sa osvojenih 34 boda.

Stadion: Klupci, Bez prisustva gledalaca. Sudija David Matić (Novi Sad) 9

LOZNICA : Ružić, Ilić,Spasenović,Bogićević,G.Matić (A.Matić), Stanojlović,Komarčević,Milinković,Ristivojević,Belić,Ivić

Igrač utakmice: Nikola Milinković (Loznica)

Golovi šanse

Snimak celog meča

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas