Dva dana pred cilj isplatio se Kikanov maraton, 41 hiljada evra uplaćeno za Nikolu

Istinski heroji današnjice su Aleksandar Kikanović i anonimna osoba koja je danas 1. Juna 2019. uplataila sumu od 41 hiljadu evra na račun, za lečenje Nikole Stakića.

Kako nam je saopštio Darko Stakić otac malog Nikole, jutros je više puta gledao u račun i nije mogao da veruje.

 -Legla je uplata od 41.500 evra tako da sada imamo saskupljenih 51.000 evra dovoljno za transplanataciju matičnih ćelija. Zvao sam suprugu Danijelu da pogleda iznos, nisam mogao da verujem šta vidim. Oduševljeni smo. Darodavac je anoniman, ne znamo da li je reč o muškarcu, ili ženi, ali znamo da smo neizmerno zahvalni. Ko je to učinio hvala mu do neba, da ga samo prate sreća i svako dobro, nema reči kojima možemo da iskažemo koliko nam ovo znači. Naš heroj Aleksandar Kikanović uspeo je u svojoj misiji da njegovim maratonom od Loznice do Hilandara skrene pažnju dobrih ljudi da pomognu našem Nikoli. 

Aleksandar Kikanović koji je privukao pažnju javnosti svojom misijom istrčavanja maratona za malog Nikolu do svog cilja ima samo još dva dana. On stiže u manastir Hilandar gde će ga sa velikom radošću dočekati takođe lozničanin monah Teodosije.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas