Drenovak predvodi Loznicu (video)

Izginuću u ringu ! – poručio danas Lozničkoj publici reprezentativac Vladan Babić koji će nastupiti u timu Loznice.

Boksere Loznice sutra u dvorani Lagator očekuje velika borba sa odličnom ekipom Vojvodine iz Novog Sada. Lozničane predvodi kapiten reprezentacije Srbije i učesnik Olimpijskih igara u Londonu Aleksandar Drenovak. Očekuje se najmanje četri šlagera večeri od ukupno sedam borbi.

-Drago mi je što se liga ponovo održava i što boksujem za Loznicu. Baš iz Loznice sam se plasirao na Olimpijske igre u London a već me u aprilu čekaju kvalifikacije za Rio i očekujem da se i sada desi. Ja znam da je Loznica grad boksa i da je hala dupke puna. Iskreno se nadam da će tako da bude i sutra. Očekujem svoju pobedu ali i pobedu cele  ekipe. Ne opterećujem se sa protivnikom i nema potrebe da razmiljam o njima neka oni razmišljaju o meni – kazao je Drenovak

Još dva boksera u redovima Loznice predstavljaju vrh srpskog boksa, to su ljubimac Lagatora Vladimir Vlajić i teškaš Vladan Babić.

-Našu ekipu predvodiće Aleksandar Drenovak a tu je i njegov drug Vlajić, doveli smo dva najprespektivnija mlada boksera Sebastijan Šaćiri i Miloša Jankovića i kao šlag na tortu došao je reprezentativac Srbije u super teškoj kategoriji Vladan Babić – kazao je alfa i omega bokserskog kluba Milan Marković.

Meč Loznica – Vojvodina počinje u 19:00 u dvorani Lagator.

BK Loznica sve preduzima da u takmičenje uđe sa šampionskim ambicijama u šta se možete uveriti u video prilogu.

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas