Dragan Antonić novi predsednik Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga (video)

U CSU u Šapcu održana je Izborna Skupština FSMO, u prisustvu svih 38 delegata.
Pored delegata Skupštine ovom skupu prisustvovali su I mnogobrojni gosti, kao I predstavnici FSRZS na čelu sa Žarkom Stevanovićem.
Rad Skupštine se odvijao po predloženom dnevnom redu, a izabrano je I novo rukovodstvo Saveza .
Dosadašnji predsednik Dragan Simeunović, kao I predsednik OFS Bogatić Branko Danilović odustali su od kandidature neposredno pred početak rada Skupštine, pa je kao jedini kandidat Dragan Antonić, predsednik OFS Šabac dobio 37 od 38 glasova delegata.


Izabrani su I članovi IO gde se pored Antonića nalaze I Sreten Radovanović,Ljubinko Đurić,Milutin Baštovanović,Goran Popović , Željko Stanić, Goran Josipović, Dragoslav Josipović, Dragan Živanović I Milenko Kovačević.

Za članove NO saveza izabrani su Slavisa Pavlović,Ivan Ivanović I Damir Vučetić.
Sednici Skupštine prisustvovao je I Žarko Stevanović, predsednik FSRZS koji je posebno naglasio važnost I značaj Mačvanskog okruga za nas fudbal, posebno fudbalske klubove koje predvode Mačva I Loznica.

Na novom rukovodstvu je da jedan od najvećih saveza Zapadne Srbije , FSMO ima zapaženiju ulogu u svim segmentima fudbalskih institucija , kao I da klubovi sa ovog područja ostvare plasman u najviše rangove takmičenja.

Član IO i predsednik OFS Loznica Milutin Baštovanović čestitao je Antoniću na izboru za predsednika rekavši da je cilj OFS Loznioca i OFS Šapca da stvore jedno jedinstvo i deluju zajedno ka FSS i FSRZS.

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas