DOKTOR FUTSALA Marko Perić i epicentar ludila u Bečeju (video)

Epicentar futsal ludila u Sbiji 2021 godine desio se u Bečeju gde su prvenstvenu utakmicu odigrali Bečej i Loznica. Neizvesnija utakmica ove godine nije odigrana. Da sve bude kao na filmu potrudili su se igrači oba tima i mora se priznati doktor ove igre Marko Perić.

Perić je doveo Loznicu u vođstvo posle slobodnog udarca u 4 min. Već u 8 minutu bilo je 2:0 za Loznicu a sve je sam završio Rakić. Loznica je stala što su iskoristili domaći i smanjili vođstvo posle autogola Maksimovića u 15.min. To je bio rezultat poluvremena da bi domaći u drugom delu uspeli da preokrenu rezultat u svoju koris preko Živucina i Arđeljana. Loznica kreće na sve i ništa sa igračem više u polju. To je dalo rezultat pa je posle asistencije Perića Milovanović izjednačio u 36 min. Vodećo gol Loznice je remek delo Marka Perića koji vara kompletnu odbranu domaćih i trese mrežu Vadaskog za 3:4 u 38 min. Na kraju meča u listu strelaca upisao se i golman Maksimović kad je 2 sekunde pre kraja postigao 100 gol Loznice u ovoj sezoni. Golman Goran Maksimović blistao je na meču, odbranio je i skoro viđene sigurne pogodke.

Loznica ispunila cilj, pobedila je i ako je ovo bila najlošija njihova partija ovog proleća. Zabeležena je 11 uzastopna pobeda.

-Čestitam ekipi Bečeja, mojim saigračima rukovodstvu kluba. Ovo što radi futsal klub Loznica je naučna fantastika. Sve smo pobedili do sad od ove polusezone. Čeka nas sad teška utakmica sa Fonom,najboljom ekipom u državi i u nedelju sa Ivanjicom. Derbi do derbija, utisci su sjajni, ne smemo da se sa ovim zadovoljimo idemo u nove izazove – kazao je Marko Perić posle meča u Bečeju.

LOZNICA : G. MAKSIMOVIĆ, PERIĆ, RAKIĆ, AVRAMOVIĆ, KRSTIĆ, Krkobabić, Ristanović, Rosić, S. Maksimović, Milovanović, Petrović, Obradović.

Igrač utakmice: Marko Perić (Loznica)

POGLEDAJTE GOLOVE I IZJAVE

POGLEDAJTE CELU UTAKMICU

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas