Dobar rezultat Vidojevice, nerešeno za elitu okruga (video+foto)

Fudbaleri Vidojevice igrali su nerešeno u Zminjaku na neutralnom terenu sa ekipom Sloge iz Bogosavca. U mini ligi sad imaju 4.boda i velike šanse za plasman u Mačvansku okružnu ligu. Njihov status. hoće li igrati još jednu utakmicu ili idu direktno zavisiće od utakmice Karađorđe – Sloga. Vidojevici ne odgovara samo pobeda Sloge od tri gola razlike, u tom slučaju igraće još jedan meč.

Dobra fudbalska predstava u Zminjaku pred oko 500 gledalaca. Vidojevica je igrala taktički dobro, Andrić je kontrolisao situaciju na terenu. Manjenčić i Milutinović nisu imali šanse da dođu do gola.

U drugom delu usledila je dobra završnica Vidojevice. Ivan Kostadinović je u 56 minutu odlično reagovao sa desne strane i poslao loptu u mrežu pored nemoćnog Gligorića. Veliki radost navijača iz Lešnice, gorele su baklje na tribinama. Sloga je krenula na sve ili ništa, otvorila se i ataci su usmereni ka golu Matića. Trud im se isplatio u 75. minutu kad je Sibinčić glavom postigao gol. U tim momentima ekipi Vidojevice ponestalo je koncentracije pa samo čudom nisu primili još jedan gol. Hrabro su igrali do kraja i nagrađeni su nerešenim rezultatom.

Zminjak, Gledalaca; 500, Sudija:Nenad Jevtić (Bogatić) 7, Strelci: Kostadinović ( Vidojevica), Sibinčić (Sloga)

VIDOJEVICA: Matić, Grandić, Ivanović, Gligorić,Andrić, Marković, Kostadinović, Radovanović, Perić, Panić, Đukić Milić

Igrač utakmice: Kostadinović (Vidojevica)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas