ĐOKOVIĆ SE ZAHVALIO VUČIĆU: Nisam se osećao usamljeno u Australiji (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića, kojem je zahvalio što je svuda Srbiju predstavljao časno i hrabro i ukazao da nikada nijedan gost u Predsedništvu, osim Novaka, nije izazvao toliko interesovanje medija, ni zaposlenih na Andrićevom vencu, što znači, kako je rekao, da je „neko poseban i veći od svih nas danas tu“.

Ðoković je zahvalio predsedniku na gostoprimstvu, ali pre svega na podršci koju su mu Vučić, ali i cela država, pružili tokom događaja u Australiji, čije mu vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju, pa ni učešće na prvom grend slemu sezone, Otvorenom prvenstvu Australije.

– Osetio sam potrebu da vam se zahvalim na podrsči koju ste mi pružili, kao i sve državne institucije, za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, suočen sa mnogo i problema i izazova, nisam se osećao usamljeno, jer sam imao podršku porodice, bliskih ljudi, prijatelja, ali i čitavog srpskog naroda, dobronamernih ljudi iz regiona i sveta, koji su pokušali da mi olakšaju situaciju – rekao je Ðoković.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas