Dete gledalo kako tata nožem ubada mamu

U ponedeljak ujutro u vrtiću “Biseri”, Slađan Dabižljević iz Vrnjačke Banje napao je lovačkim nožem bivšu suprugu Marijanu Makojević (29) i ubo je po vratu, rukama i nogama, dok je sa vrata četvorogodišnja devojčica gledala kako otac pokušava da joj ubije majku.

Vaspitačice su devojčicu sklonile u učionicu da ne gleda kako joj otac ranjava majku. Policija je brzo intervenisala i razoružala siledžiju. Dabižljeviću je određen pritvor od 48 sati jer je njegov napad okarakterisan kao nasilje u porodici.

„U poslednjih godinu dana moj bivši muž je pokušao čak i da me zadavi. Podnela sam krivičnu prijavu, kasnije tu prijavu i dopunila, ali pretnje i napadi nisu prestajali. Kada je u vrtiću potegao nož, jedan od roditelja je pokušao da ga smiri, ali nije uspeo. Dok ga je policija odvodila, vikao je da će izaći iz zatvora i da će me zaklati“, priča Marijana.

Marijana je poreklom iz Novog Pazara i iz prvog braka ima 11-godišnju devojčicu. U Vrnjačkoj Banji je živela poslednjih desetak godina, a tu je i upoznala bivšeg supruga, koji je rodom iz Kline. Kaže da je prve dve godine u braku sve bilo u redu, a onda se Slađan promenio jer je upao u dugove kod zelenaša.

„Postajao je sve grublji i nasilniji. Znao je da me obori na pod i šutira nogama. Prijavljivala sam ga policiji, ali su ga puštali nakon razgovora“, kaže Marijana.

Juna prošle godine Marijana i Slađan su se razveli. Starateljstvo je dodeljeno majci, a ocu pravo da je viđa dva vikenda u mesecu.

Izvor: Blic

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas