Derbi u Čačku ! Borac – Loznica direktan prenos

Derbi jesenjeg dela prvenstva igra se u Čačku gde će prvoplasirani Borac dočekati drugoplasiranu ekipu Loznice. Utakmica kao nekad u Prvoj ligi kad su sesastajala ova dva kluba. Svaki put bez obzira na rezultat viđen je dobar fudbal.

Borac iz Čačka,klub sa tradicijom i dugogodišnji član elite Srpskog fudbala koji se takmičio u Kupu UEFA, ove sezone sticajem okolnosti igra treću ligu. Bez sumnje to je klub koji će se veoma brzo vratiti u elitni rang takmičenja a to govore dosadašnji njihovi rezultati. Sa samo jednim porazom nalaze se na 1. mestu i osvojena 24.boda. Imaju 6.bodova više od Loznice.

Puleni trenera Dragana Mićića na ovaj meč odlaze rasterećeni, imperativ pobede je na strani Borca i pokušaće to iskoristiti.

-Uvek dobro igramo u Čačku, nadam se i ovaj put da će se moja ekipa prikazati u dobrom svetlu. Borac je favorit bez sumnje ali nismo ni mi bez aduta za ovu utakmicu. Imamo svoj cilj koji za sada ostvarujemo tako da nemamo imperativ pobede – kazao je Dragan Mićić trener Loznice.

Koliko značaj daje ova utakmica govori da je FSS za ovaj meče delegirao sudiju sa Super lige Dragana Čolovića iz Raške.

Veliki broj Lozničana najvaio je odlazak u Čačak u spostvenoj režiji. Za sve one koji ne mogu na utakmicu obezbeđen je direktan prenos na youtube kanalu Loznica Info.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 17:00

 

Futsaleri Loznice odigraće drugo kolo Kupa u subotu 5.oktobra. Oni će gostovati ekipi KMF Kosjerić u Kosjeriću.

Po rečima trenera Osećanskog na ovaj meč odlaze sa velikim ambicijama i plasmanom u treće kolo.

-Mi želimo da igramo KUP i da se plasiramo što dalje. Imamo dobar igrački kadar, idemo sa trenutno najboljim sastavom koji imamo i očekujem trijumf – kazao je Peđa Osećanski

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas