Danas počinje turnir prvaka u Bijeljini

U Bijeljini će danas i sutra biti odigran futsal turnir prvaka. Učestvovaće prvaci svojih zemalja, domaća ekipa Radnik, Silico (SLO) Diamont Linz Austrija i Loznica Grad.

U prvom meču Loznica Grad igraće sa Silico (SLO) od 19;30.

Biće zanimljivo videti novi sastav Loznice i sa dosta novajlija u timu. Ipak očekivalo se da Loznica dovede neko zvučno ime evropskog futsala iz razloga dobre zarade od prošlogodišnje lige šampiona koja im je ostala od putni troškova, pa pomoći grada za ove mečeve a takođe i ogromne sume novca za organizaciju turnira u Lagatoru koje dodeljuje UEFA.

I ova tri predstavnika na ovom turniru igraće Ligu šampiona pa će moći da se uvere da UEFA plaća sve i da može da se zaradi.

Ukrajinski tim URAGAN u Napulj je poveo oko 30 svojih navijača samo od novca koji im je ostao iz 2 kola na ime putnih troškova koje sleduju klubu od UEFA. Veoma lep gest ovog kluba dok je naš klub išao sa 7 igrača 2 golmana i nekoliko predstavnika kluba.

Novom treneru Loznice, ovaj turnir biće dobra uvertira da vidi sa kakvom ekipom poseduje. Ukoliko ne bude zadovoljan možemo očekivati Robinja ili nekog sa sličnom reputacijom u Loznici.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas