Danas međukolo, bez fudbala u Loznici

mladost dd 2014Danas se igra međukolo Srpske lige i zone. Klubovi sa naših prostora Loznica, Radnički gostuju dok je ekipa Mladosti iz DD trebala da ugosti Sjenicu ali zbog bolesti igrača utakmica je odložena za sedam dana. Loznica je u borbi za vrh srpske lige dok su Radnički i Mladost došli u situaciju da do kraja prvenstva imaju šanse da pobegnu sa dna tabele.

Tačno u 10:00 fudbaleri Loznice kreću put Beloševca (kod Kragujevca) gde će danas odigrati utakmicu sa Pobedom. Loznicu očekuje veoma teška utakmica kao i svaka kad je borba za vrh u pitanju. Međutim ekipa trenera Obadovića samouverena je ovog proleća i odlazi da se nadigrava. U tim se vraćaju Filip Matić i Nenad Đurić dok zbog povrede neće nastupiti Stajić i Božović.

Radnički iz Klubaca ide na teško gostovanje u Novu Varoš gde su ovog proleća bodove ostavili vodeći Jedinstvo Ub i Sloga Požega. Teško gostovanje gde bi trener Radničkog Milovanović bio zadovoljan i bodom.

– Nećemo biti kompletni, šansu će dobiti mlađi igrači iz naše škole fudbala. Zlatar je fantastičan kolektiv koji predvodi vrsni trener Kurčubić tako da bi za nas bod bio velika premija. – kazao je Goran Milovanović

Samo jedna pobeda deli Mladost DD da pobegne sa poslednjeg mesta. Trebalo je danas da se to i dogodi ali je utakmica odložena zbog bolesti velikog broja igrača.  Čudo koje se najavljivalo zimus iz Donjeg Dobrića biće pomereno za 7 dana kad se očekuje da Donji Dobrić konačno izađe sa poslednjeg mesta

– Šteta što se utakmica ne igra danas, imali smo priliku da konačno prepustimo poslednje mesto nekom drugom i da očistimo kartone da se pripremimo za derbi u Klupcima za vikend. Ovako idemo nekompletni u Klupce, očekujem da se ponovi odlična utakmica kao jesenas kad je završena 3:3 – kazao je Milutin Baštovanović.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas