Da li ćete negde putovati za novogodišnji doček?

Novogodišnji turistički aranžmani i ove godine se dobro prodaju, najveće interesovanje za aranžmanime u većim evropskim gradovima, a njaskuplja putovanja su prva rasprodata. Da li ćete i vi negde na put?
Najveće intresovanje za novogodišnje aranžmane je za Istanbul, Barselonu, Rim i Pariz, a cene su razlilčite. Avionski prevoz i trodnevni smeštaj u hotelima sa tri ili četiri zvezdice u Istanbulu košta od 265 evra, dok je sličan takav aranžman za Barselonu 499 evra, Madridu 399 evra, Pariz 459 evra.
Za putovanje u Atinu u trajanju od pet dana treba izdvojiti oko 345 evra, za pet dana u Rimu oko 300 evra.
bio-medica-baner-600x80

Autobuski aranžmani su povoljniji, tako da za tri dana u Beču treba izdvojiti roko 40 evra, 39 evra, a za dvodnevni boravak u Veneciji oko 80 evra. Dva noćenja u Milanu su 139 evra, tri noćenja u Toskani 149 evra, šest dana (tri noćenja) u Atini koštaju 135 evra, a četiri dana (dve noći) u Solunu 99 evra.

U turističkim agencijama kažu da je interesovane odlično, da je većina aranžmana rasprodata, da su ove sezone, kao i ranijih godina, prvo planule daleke destinacije, koje su uvek i najskuplje.

IZVOR // MONDO

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas