Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite obavešteni !

Čestitke gradonačelnika Brankici Negovanović i Maji Grujić

Draga Brankice,

Čestitam ti što si na Balkanskom prvenstvu u karateu, u kategoriji seniorki, osvojila zlatnu medalju bez ijednog izgubljenog poena, na radost tvog kluba, tvoje porodice, građana i Grada Loznice, čija podrška ti je kao i uvek do sada, bila vetar u leđa na putu do pobede.

Po ko zna koji put izborila si se za prvo mesto u teškoj konkurenciji i to će ti dati snagu i volju da osvajaš još značajnije trijumfe u tvojoj uspešnoj sportskoj karijeri.

U ime Grada i svoje lično ime želim ti da i dalje nižeš izuzetne sportske rezultate koji će najbolje govoriti koliko si dostojna titule šampionke karatea.

 

Draga Majo,

Čestitam ti što si na Balkanskom prvenstvu u karateu, u kategoriji pionirki, osvojila zlatnu medalju, na radost tvog kluba, tvojih najbližih, građana i Grada Loznice, čija podrška ti je najviše značila u postizanju cilja da zauzmeš prvo mesto.

Sa četiri ostvarene pobede na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju otvorila si sebi vrata uspešne sportske karijere za koju se istinski vredi boriti.

U ime Grada i svoje lično ime želim ti da nastaviš da osvajaš još veće sportske trijumfe i budeš među najuspešnijim lozničkim sportistima.

GRADONAČELNIK

Vidoje Petrović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas