CEROVAC: Rale živi,hvala Bobanu,Loznica je nosilac fudbala (video)

Radnički Klupci u ovu sezonu ušao je sa velikim promenama u klubu. Posle dve decenije firma Stobex nije više sponzor pa je klub preuzela mesna zajednica. Dužnost predsednika kluba vrši dugogodišnji sportski radnik Jovica Cerovac.

Na konferenciji za štampu održanoj u prostorijama kluba, Cerovac je iskoristio priliku da se zahvali porodici Stojnić, posebno Dobrivoju Bobanu Stojniću za najveće uspehe koje je klub napravio pod njegovim rukovođenjem.

-Boban je izašao iz kluba a da ni jedan dinar duga nije ostavio, tako da smo zahvaljujući njemu krenuli od nule da razvijamo klub u našem smeru – kazao je Cerovac

Početak je bio težak, klub je ostao samo sa kadetima i omladincima, plan je bio da se tim izbori sa što više bodova u ovom delu prvenstva kako bi stigla pojačanja na zimu. U klubu su više nego zadovoljni plasmanom u ovom jesenjem delu.

Cerovac ističe da su veliku pomoć imali od strane Gradskog veća i gradonačelnika Vidoja Petrovića, koji čini mnogo za sport u ovom gradu.

Na pitanje novinara InfoLo o tome kakav stav Radnički ima o tome da Loznica svoje prvoligaške utakmice igra na njihovom terenu do završetka novog stadiona , Cerovac je rekao:

-Loznica je nosilac fudbala u našem gradu. Nama će biti veliko zadovoljstvo da na našem terenu igraju svoje utakmice jer imamo stadion primljen za drugoligaško takmičenje. Sve ćemo učiniti da im obezbedimo što bolje uslove ako se odluče za Klupce – kazao je Jovica Cerovac

Rale iz Klubaca nastavlja da živi, skromno ali sa velikom ljubavlju svojih sugrađana koji brinu o njemu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas