Bokser Loznice Vladan Babić osvojio „Beogradski pobednik“

U konkurenciji boksera iz 14. zemalja, preko 100 boksera iz Brazila, Kazahstana, Škotske, Nemačke, Mađarske, Grčke, Italije, Izraela, Poljske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Sejšela, Vladan Babić uzdigao se iznad svih i sasvim zasluženo osvojio 54. tadicionalni međunarodni turnir „Beogradski Pobednik“ koji je održan u zemunskom „Pinkiju“. Ovaj turnir je već pola veka jedan od važnih u kalendaru Međunarodne bokserske federacije.

Loznički bokser, čovek odluke za Loznicu još jednom je obradovao naš grad i sve ljubitelje boksa. Novi pehar stiže u hram Srpskog boksa. Da smo mogli da biramo ko će to da bude sigurno bi  izabrali Babića. Babića su na ovom turniru koji je trajao četri dana pratili predsednik BK Loznica Aleksandar Risimić i sportski direktor Milan Marković.

vladan babićUz moje lozničane sve mi je lakše, imao sam fantastičnu podršku svih u hali. Ostao sam jedini predstavnik Srbije u finalu pa sam imao obavezu da pružim još veći mahsimum da bi stigao do pobede. To me je dovelo do osvajanja turnira, imao sam odličnog protivnika iz Rumunije, koji je aktuelni prvaka sveta. Međutim veliku zahvalnost dugujem mom klubu BK Loznica gde sam brusio formu za ovaj turnir. Osećaj je odličan, stižem u Loznicu da proslavimo ovaj uspeh svi zajedno – kazao je posle meča za Loznica Info Vladan Babić

Na ovom turniru učestvovale su kompletne reprezentacije Brazila, Nemačke, Italije, Sejšela, Grčke.

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas