Boks: Stiže Loznica, sprema se spektakl u Lazarevcu

risimic filipi babic markovic
Risimić, Filipi,Babić,Marković

Dok sve sportske ekipe u našem gradu stagniraju, ispadaju iz liga, jedna ekipa bori se za titulu prvaka države. Bokserski klub Loznica, odlazi u Lazarevac na megdan možda najvećem rivalu za titulu prvaka, ekipi BK Lazarevac. Po svim najavama u nedelju (29. maj) od 20:00 u novoj hali „Kolubara“ očekuje nas, do sad najbolji meč u Prvoj ligi. Koliku pažnju ovaj meč privlači, govori činjenica da će se u nedelju u Lazarevcu okupiti veliki broj ljubitelja boksa sa čitavog Balkana. Takođe domaćin na ovom meču daje izuzetan značaj događaju pa najavljuju veliki spektakl i praznik sporta u njihovom gradu.

BK Lazarevac ima izuzetnu ekipu, koja će protiv Loznice biti pojačana. U dosadašnjem delu prvenstva doživeli su jedan poraz i to u prošlom kolu od komšija iz Bijeljine. Veoma su organizovan klub i imaju mnogo dobre boksere koje je Loznica imala priliku da upozna na meču sa Zagrebom.

U trening sali BK Loznica u Lagatoru, naši bokseri treniraju punom parom uz prisutvo kompletne uprave BK Loznica. Bokseri su dobro raspoloženi ali ne žele da daju neke bombaste izjave pre meča. Respektuju ekipu iz Lazarevca ali imaju svoj cilj. Očekuju da će u Lazarevcu imati podršku svojih navijača i da će posle meča u nedelju biti i dalje jedina neporažena ekipa u ligi.

Navikli smo u dosadašnjem delu prvenstva da pred svaki meč sportski direktor kluba Milan Marković priredi iznenađenje u vidu novg boksera. Na pitanje hoće li biti neko iznenađenje u Lazarevcu samo se slatko nasmešio i tajnu sačuvao za sebe. Ostaje nam da u Lazarevcu vidimo ima li iznenađenja od strane rukovodstva kluba.

Bez obzira na učinak Loznice u ovom meču gde je svaki bod važan, revanš će biti održan u Lagatoru.

Ni ovaj put ne možemo a da ne pohvalimo rukovodstvo Bokserskog saveza Srbije koje je posle dugog vremena uspelo da vrati ligaški boks u Srbiji i to na ogromna vrata. Da je ovo bio njihov pravi potez pokazuje interesovanje i inicijativa o staranju Regionalne lige ali pokazuje i ovaj meč koji će biti održan u Lazarevcu. Veliki dobrinos Srpskom boksu daje i naš klub na čelu sa Aleksandrom Risimićem i Milanom Markovićem.

 

max bet

 

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas