“BOG NA NEBU – SINAN NA ZEMLJI”

SINAN SAKIĆ – 03. jun 2017. / 20h – Stadion Tašmajdan

  “Konačno radimo Taš!” su dovoljne reči da probude ogromno interesovanje Sinanove verne publike.
Sinan je ostao veran tradiciji tako da će dugooočekivani spektakl održati na stadionu Taš.
Kako je koncert u subotu, Sinan obećava svirku od nekoliko sati, a ako publika bude želela biće to najduži koncert u skorijoj istoriji!
Svi koji poznaju Sinana Sakića, znaju da je satkan od “duše” i da svaku otpevanu pesmu mora proživeti, osetiti i ostaviti deo duše u njoj. Sinan je sa albumima koji su potom usledeli postigao milionske tiraže.
Pevao je na mnogobrojnim stadionima i ispunjavao do poslednjeg mesta hale širom Ex Jugoslavije i sveta.
Sinan Sakić je rođen u Loznici (Srbija) 13,10,1956. godine. Svoju karijeru započinje kao bubnjar u bendu. Na zahtev publike, otpevao je prvu pesmu “Mene nana poslala…”Od tada nastavlja karijeru kao estradni umetnik.
Prvi singl snimio je 1978 godine. 1981 godine počinje saradnja sa “Južnim vetrom” sa albumom “Miko druže moj”. Sve pesme sa tog albuma postali su hitovi koji se i dan danas služaju. Jednom rečju postao je kralj “Južnog vetra” i idol mnogima.
Bio je poznat po tome što je svake ili svake druge godine pravio koncerte u Beogradu na Tašmajdanu, što bi on lično rekao “Za moju dušu”. Taš je njegovo omiljeno mesto, njegova pasija, što govori koliko Sinan voli svoju zemlju i svoje sugrađane, koliko je prizeman i skroman.
Sinan Sakić je čovek koji je sav svoj uspeh postigao sam, bez medijske podrške i to ga čini jedinstvenim. Jedina njegova podrška kroz život i karijeru su njegova publika i porodica. Svojevremeno je novinar Vehid Gunić “Titov dopisnik” napisao knjigu o velikim svetskim ličnostima. U tu knjigu stavio je i Sinana Sakića. Tada su dolazile novinarske ekipe iz svih delova sveta (Amerika, Evropa…) da snime reportažu o jedinstvenosti Sinana Sakića.
Sinan je estradni umetnik koji je za svoja dela osvojio mnogobrojne različite nagrade: 23 OSKARA POPULARNOSTI,10 PRIZNANJA MELKO,8 DIJAMANTSKIH PLOCA 5 PLATINASTIH PLOČA,BEZBROJ ZLATNIH PLOCA I MNOGOBROJNE NAGRADE.
Sinana život nije nimalo mazio i pazio, pa verovatno odtuda i potiču emocije koje ispoljava u svojim pesmama a opet publika tako jako oseća. Jako je plemenit, saosećajan i emotivan. Zbog svoje plemenitosti uradio je bezbroj humanitarnih koncerta, pomaže domovima za nezbrinutu decu u Srbiji i drugim siromašnim zemljama. Član je UNICEFF-a. Porodičan je čovek i izuzetno voli i ceni svoju porodicu koja mu je oduvek bila na prvom mestu.
Organizator koncerta – Melos Estrada

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas