B.KOVILJAČA Asfaltiranje ulica Goce Delčeva i JNA (video+foto)

 

Posle uspešno završenih radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u Ulicama Goce Delčeva i JNA u Banji Koviljači, danas je započeto i njihovo asfaltiranje na deonici dugoj 805 metara. Prema rečima direktora lozničkog vodovoda, Zorana Divnića, zamenjena je kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža, kao i kućna priključenja. Cilj ove rekonstrukcije je smanjenje gubitaka na mreži i broja kvarova. Radove u Banji Koviljači je danas obilazio gradski menadžer, Dejan Stalović, koji je u izjavi za medije istakao da je reč o investiciji vrednoj 45 miliona dinara, od čega je za asfaltiranje uloženo 6 miliona i u potpunosti ih finansira Grad Loznica.
– Na ovaj način se u „perjanici“ banjskog turizma podiže kvalitet života ovog gusto naseljenog mesta. Ove godine smo dosta radili u Banji, tri kraće ulice, Prvog maja, Rimsku i Ive Andrića, u planu je rekonstrukcija ulica kod Trga Ante Bogićevića, nekih 550 metara, gde predstoji kompletno presvlačenje asfaltom. Na inicijativu gradonačelnika Vidoja Petrovića u ponedeljak počinjemo radove na japanskoj fontani u banjskom parku u dve faze, istovremeno. To su građevinski radovi i paralelno će biti postavljene cevi, mlaznice i rasveta. Vrednost je oko sedam miliona dinara, i to finasira grad čime ćemo vratiti stari sjaj ovom ukrasu Koviljače – rekao je gradski menadžer Dejan Stalović.
Asfaltiranjem i rekonstrukcijom vodovoda je posebno zadovoljan predsednik Saveta mesne zajednice Ivan Popović koji ocenjuje da će završetkom tog posla značajno olakšati život meštan upućenih na ove dve ulice. Kaže da je prošle godine asfaltirano 1,4 kilomatra puta do naselja Zelenica, deo Gučevske na 1,2 kilometra a kraju se privodi i velika aktivnost na zameni ulične rasvete.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas