Vladimir Matić doneo pobedu KMF Fleš – KMF Loznica Grad 1:2

Petu uzastopnu pobedu zabeležio je KMF Loznica Grad. Ovaj put savladan je Fleš u Valjevu rezultatom 1:2. Strelci su bili Branko Borić i Vladimir Matić. Teže nego što se očekivalo stigli su do pobede Lozničani, ceo meč je bio veoma napet i uzbudljiv. Nerešen rezultat bio je skoro čitavu utakmicu, Loznica je promašila nekoliko dobrih šansi da bi Vladimir Matić bio na visini zadatka i pogodio mrežu domaće ekipe, za nova tri boda svog tima. Zaslužio je ovaj momak da ponese epitet igrača utakmice jer vredno radi i trenira a napredak u igri po dolasku iskusnih fudbalera kod njega je veoma zapažen.

Loznica se sa ekipom Fleša iz Valjeva, Karađorđem i PP 192 bori za osvajanje drugog mesta koje bi po nekim osnovama trebalo da donese odlazak u viši rang. Loznica je uspela sva tri protivnika da pobedi ove polusezone i našla se na 2 mestu sa 4.boda više od trećeplasiranog Karađorđa. Leposavić je već u prvom delu napravio ogromnu bodovnu razliku i teško da ko može ugroziti njihovu poziciju.

-Teško smo stigli do nove pobede, pritisak je bio veliki od strane domaće ekipe. Svi su dali mahsimum a drago mi je što je utakmicu odlučio Matić. To je samo dokaz njegovog rada i naše strategije u klubu da mladi fudbaleri mnogo više napreduju uz iskusne saigrače. Danas je to bio Matić sutra će biti neko drugi. Očekuje nas sledeće kolo derbi sa prvoplasiranom ekipom Leposavića u Lagatoru. Ove sedmice pripremamo se za taj meč koji će biti derbi sezone – kaže trener Predrag Osećanski

Derbi Regionalne lige Zapad igra se u ponedeljak 18.marta u dvorani Lagator kad sa Kosova stiže prvoplasirana ekipa iz Leposavić.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas