Vidoje Petrović rekao je na konferenciji za štampu koja je održana u prostorijama SNS u Loznici, da je izuzetno zadovoljan onim što je ove godine urađeno na lokalu i naglasio da je mnogo urađeno i još više započeto, što će nastaviti da se realizuje i u narednoj godini.
Još je rekao i da je program predsednika Srbije, od septembra prošle godine koji se odnosi na Loznicu dobio pun zamah i podsetio na brojne investivije u Loznici.

U Loznicu stižu dva investitora koji će u naredne dve i po do tri godine uposliti između 2.500 do 3.000 ljudi direktno, a indirektno više od toga.
Pred nama je vrlo dinamična godina, ova godina nije bila laka, neće biti ni sledeća iz mnogih poznatih razloga. -kazao je Petrović

Petrović je u ime GO SNS građanima poželeo sve najbolje u 2019. godini u kojoj želi da svi ispolje više osećanja za međusobnu solidarnost, jedinstvo i slogu jer samo to nas može i dalje voditi napred, da stvaramo Loznicu koja će služiti na ponos svih nas.

On je u ime SNS izrazio punu zahvalnost svim medijima na području grada.

Hvala medijima koji su, ne samo u ovoj nego i svim prethodnim godinama, zaista pružali značajan doprinos demokratizaciji našeg grada, blagovremenim, istinitim i objektivnim izveštavanjem naših sugrađana. Mi ćemo se truditi i dalje, da predstavnicima medija uvek budemo dostupni i  naravno, da uspostavljamo još bliže i neposrednije komunikacije – kazao je Petrović na kraju obraćanja.

J.Stanić