Veštaci presudili: Sin vlasnika “Pinka” prošao na zeleno svetlo

Više tužilaštvo tokom istrage je naložilo sudsko-medicinsko i saobraćajno veštačenje. Oba su završena i utvrđeno je da se sin vlasnika Pinka kretao brzinom manjom od 70 kilometara na sat, da je na semaforu bilo zeleno svetlo i da je pokojna Andrea pokušala da pretrči ulicu dok na crveno svetlo.

Aleksandar Mitrović (19), sin vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića bio je u pravu kada je tvrdio da je prošao na zeleno svetlo u trenutku udarca Andeje Bojanić (17).

Mitrović je 18. jula prošle godine učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Ustaničkoj ulici poginula Andrea Bojanić (17), a da je zaista prošao kroz zeleno svetlo na semaforu, utvrdili su, sudski veštaci.

U nalazu veštaka, kako saznajemo, piše i da se Mitrović Ustaničkom ulicom automobilom BMW kretao srednjom trakom, brzinom manjom od 70 kilometara na sat. Pokojna Andrea, kako je utvrđeno, pokušala je da pretrči ulicu.

“Više tužilaštvo tokom istrage je naložilo sudsko-medicinsko i saobraćajno veštacenje. Oba su završena i posto je utvrđena brzina kretanja, kao i to da je na semaforu bilo zeleno svetlo, moguće je da predmet protiv Aleksandra Mitrovića bude prosleđen u Prvo osnovno tužilaštvo”, otkriva izvor Telegrafa.

Aleksandar Mitrović od prvog dana je tvrdio da je na semaforu bilo zeleno svetlo, kao i da je devojku kasno uočio.

Izvor: Telegraf

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas