Uhvaćen pljačkaš zlatare u Loznici

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Bora, predat je lozničkim policajcima, koji će ga, posle kriminalističe obrade, odvesti kod dežurnog tužioca.

U zlataru Milenka Dragićevića, koja je u strogom centru Loznice, u aneksu Robne kuće „Jadar“, nekoliko metara od glavnog kružnog toka, u četvrakm kasno po podne, ušao je mladić, interesovao se za ogrlicu, koja je vredna oko 500 evra i u jednom trenutku, zgrabio je i pobegao iz radnje.
Šokirani vlasnik i njegovo supruga, koji još nisu došli sebi od pljačke kada im je odneto nakita u vrednosti od oko 110 hiljada evra, izašli su napolje i srećom preko puta njih bili su policajci u civilu iz susednog Malog Zvornika.

– Policajci iz komšiluka samo su pitali da je mladić istrčao iz njihove radnje i krenuli su za njim – priča vidno uzbuđen Milenko. – Uspeli su da ga stignu kod Autobuske stanice u Loznici, koja je udaljena nekoliko storina metara od mesta pljačke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Bora, predat je lozničkim policajcima, koji će ga, posle kriminalističe obrade, odvesti kod dežurnog tužioca….
Opširnije na novosti.rs

V.Mitrić

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas