Bokseri Loznice danas u Kragujevcu od 18:30 boksuju odlučujući meč za titulu prvaka države. Pred ovaj meč ništa Loznici ne ide kako treba. Bokser Novak Radulović povredio se pre nekoliko dana i ne može nastupiti dok su dva boksera za ovaj meč pokušala uceniti klub (predpostavljamo da se radi o novcu)

-BK Loznica je veliki klub respektovan u bivšoj Jugoslaviji pa tako nas bokseri ne mogu ucenjivati to nikad nećemo dozvoliti – kazao je predsednik kluba Aleksandar Risimić za Info Lo

Na pitanje o kojim bokserima se radi nije želeo da kaže ali je vidno razočaran nagovestio da će Loznica u Kragujevac ići u najačem mogućem sastavu.

Metalac odlazi nejakom Nišu u goste i očekuje se ubedljiva pobeda. Od domaćih boksera trijumf jedino može zabeležiti Petar Stošić dok će Loznica bez tri boksera teško i do pobede. Oba meča počinju u isto vreme.

Podsećamo da će titulu prvaka države osvojiti ekipa koja ubedljivije trijumfuje u poslednjem kolu, ako obe ekipe zabeleže pobede gledaće se poen razlika u kojoj su obe ekipe izjednačene.

Meč iz Kragujevca biće direktno prenošen na Arena Sport kanalu od 18:30 i ako je prvobitno bilo planirano da se prenosi meč iz Niša. Očigledno da su se odlučili prenositi zanimljiviji meč koji će biti neizvestan nego onaj u Nišu gde se očekuje ubedljiva pobeda Metalca.