Počeli radovi na zameni parketa u dvorani Lagator. Posle 30 godina zameniće se dotrajali parket  sa podlogom koja stiže iz Danske. Radi se o vrhunskom parketu na kojem će moći da se igraju međunarodne utakmice. Biće zamenjena kompletna infrastruktura na parketu tako da više nema prevlačenja kablova preko parketa. Radove izvodi beogradska firma “Muskulus” koja je radila u Areni, i treba da budu gotovi do kraja septembra.

– Predviđeno je da parket bude zamenjen do kraja meseca, a radovi neće uticati na aktivnosti klubova koji se bave dvoranskim sportovima. Ekipe su našle alternativu za treninge u Sokolani kao i salama u Banji Koviljači, Lešnici, a takmičarske utakmice su uklopili da u vreme radova gostuju, ili gde to nije bilo moguće, igraju u nekoj od dve sale. – kazao je ambiciozni direktor UFK Lagator Željko Marjanović

UFK Lagator je na čelu sa Marjanovićem u proteklim godinama uradio mnogo na sanaciji SC Lagator i njegovih pripojenih objekata. Zato ne sumnjamo da će u narednom periodu doći do zamene i dotrajalih stolica na tribinama pa će naš grad dobiti jedan savršen objekat za najveća moguća dvoranska takmičenja.

Ukupan iznos radova iznosi 11,5 miliona i biće finansiran iz gradskog budžeta.