Titula u Loznici: Državne šampionke u 2013. godini

Proteklog vikenda u hali sporova Subotica održano je seniorsko prvenstvo države u Olimpijskom dizanju tegova.

Lozničanke su osvojile sedam medalja, i oborile dva državna rekorda,na kraju bile su prve ispred Partzana, Crvene Zvezde, Spartaka Subotica.

Devojke koje su nastupale u šampionskom timu su: Anica Jovanović, Andrijana Stefanović, Jovana Petrović i Sandra Jakimovski.

U jakoj konkurenciji uspele su da dođu do pregršt medalja i ako oslabljene bez šampionke Tamare Bradonjić koja se razbolela pred takmičenje, skupile su i pronašle snagu da donesu titulu. Pored seniorskog prvenstva održano je ujedno i studensko prvenstvo gde su tri studenkinje iz Loznice osvojile prvo mesto,to su: Andrijana Stefanović,J ovana Petrović i Anica Jovanović. Zasluge za ovaj uspeh pripadaju trenerima Aleksandru Lekiću, Neveni Lekić i Slavici Kojić.

Ponašanje i sam pristup takmičenju,emotivni momenti i ljubav prema svom gradu bili su iskazani na ovom prvenstvu. Koliko su vezane za Loznicu pokazuje i njihov motiv na ovom takmičenjuu koji je bio ” ZA NAJBOLJI GRAD NA SVETU”. Suze u očima mlade Jovane ostavljaju dubok utisak,neki su morali za Loznicu a ona ostaje u Novom Sadu,dok njene misli putuju ka voljenom gradu.

SLIKA I SPOT PREUZET SA SAJTA ASLOZNICA.RS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas