Ekipi Loznice pridružila su se dva fudbalera kojima nećemo spominjati imena dok ne stave potpis. Prvi je stigao iz Timoka Zajačar ekipe koja je izgubila srpskoligaški statu u grupi Istok prošle sezone. Bilo je očekivano da će trener Konstantin Đurić dovesti fudbalera iz svog bivšeg kluba. Nadamo se da taj fudbaler vredi, čim ga je doveo.

Drugi fudbaler koji se priključio Loznici je proveren igrač, koji je imao zapaženu ulogu u Loznici kad je ređala uspehe ulaskom u Prvu ligu. Biće ovo ozbiljno pojačanje mladoj ekipi Loznice ukoliko potpiše a kad će, sve zavisi od sposobnosti uprave kluba.

Sa ovom dvojicom do sad su u klub stigla petorica fudbalera. Već od prvog dana tu su golman Arnautović, štoper Nikolić i vezni igrač Dišić svi sa našeg područja i sve provereni igrači. Uz još jednog veznog igrača i jednog odbrambenog Loznica bi mogla da uđe u takmičenje bez bojazni da će ispasti iz lige.

Još uvek nema zvanične informacije ali po saaznanju koje imamo liga će ponovo brojati 18. klubova ove sezone. sigurno je da se mora smanjiti na 16. koliko nalažu propozicije FSS, što bi značilo da će ove godine ispasti 4. kluba plus koliko se vrati iz Prve lige.