Odlučnije, borbenije, brže, kreativnije… Mnogo, mnogo bolje delovala je fudbalska reprezentacija Srbije ovog utorka u Londonu protiv Nigerije, nego prethodnog petka u Torinu protiv Maroka.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Nigeriju sa 2:0 u prijateljskom meču koji se igrao u Londonu. Dvostruki strelac bio je Aleksandar Mitrović i to u 68. i 81. minutu

Za razliku od duela sa Marokom, šansu u startnoj postavi ukazao je igračima koji su izneli najveći teret kvalifikacija. Napravio je pet promena u odnosu na petak – prvo na golu, gde se umesto Marka Dmitrovića vratio Vladimir Stojković.

Pred sam kraj meča u igru je ušao i naš Nemanja Maksimović. Nije bilo dovoljno vremena da nešto više učini u igri. Kad bi Srbija protiv svakog protivnik imala ovakav pristup meču bez obzira na rezultat bili bi zadovoljni.

SRBIJA: Stojković – Rukavina, Ivanović, Nastasić, Kolarov – Milivojević, Matić (65. Grujić) – Tadić (90+1. Nemanja Maksimović), Ljajić (80. Živković), Kostić (89. Gaćinović) – Mitrović.