Sportski direktor BK Loznica Milan Marković podneo ostavku

Ovo niko nije očekivao. ali desilo se ! Milan Marković sportski direktor BK Loznica podneo je ostavku na to mesto, kako nam je lično potvrdio ali nije želeo da otkrije razloge ovog čina. BK Loznica je pred početak Regionalne lige na velikom gubitku.
Milan Marković je vrlo ambiciozno stupio na mesto sportskog direktora BK Loznica, sa željom i ambicijom da svojim radom klub u sportskom sektoru, zajedno sa stručnim štabom i ostalim strukturama podigne na viši nivo. To nije samo da mu je uspelo, nego je napravio još veći uspeh koji će biti upisan u istoriju srpskog ali i lozničkog boksa. Stigao je do treće titule prvaka države na još nezabeležen način sa svim pobedama u ligi.

Borio se za Regionalnu ligu, promovisao mlade boksere, trenere, pravio dobru saradnju sa ostalim klubovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegov rad i uspeh prepoznala je Gradska vlast pa je u 2016 god. proglašen za najboljeg sportskog radnika.

Za Loznica Info Milan Marković je izjavio:

Želim da istaknem da ostavku na mesto sportskog direktora podnosim sam i bez nagovora bilo kog drugog. Loznicu volim više od svega jer sam u njoj od rođen. Siguran sam da će se veoma brzo videti da je put kojim je BK Loznica prošla u proteklom periodu bio jedino ispravan i moguć. Ne želim da se priča o meni, želim da omogućim klubu i bokserima da se na miru pripreme za predstojeću Regionalnu ligu. Svojim bivšim saradnicima, predsedniku, članovima Upravnog odbora, bokserima i Gradskoj upravi želim mnogo sreće u daljem radu – kazao je Milan Marković

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas