Slobodan Maksimović i Marija Andrić ponos grada

Za najbolje sportiste u Loznici u 2013. godini proglašeni su Slobodan Maksimović i Marija Andrić.

Najbolji sportski radnik je trener košarkaša Željko Vasiljević, član reprezentacije Srbije koja je ove godine imala zapažen rezultat. Vasiljević je veoma poštovan u svetu srpske košarke a izbor je očigledno pravi.

Nagradu za trud i rad koju su pokazali protekle godine zaslužuju rukometašice Grad Loznica koje su zabilstale ove sezone na visokom nivou.

Za najboljeg trenera-takmičara izabran je Zoran Marković iz Banje Koviljače. Marković bez premca zaslužuje da bude najbolji takmičar kao svetski prvak u bodi bildingu i rezultati koje je on ostvario ove sezone zaslužuju potpuno ovo priznanje.

Tradicionalna dodela nagrada najuspešnijima organizovana je pod pokroviteljstvom Grada Loznice.

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović rekao je da je komisija tokom izbora imala težak zadatak da među velikim brojem dobrih i uspešnih sportista izabere najbolje.

Prema njegovim rečima, lokalna samouprava nastoji da izdvajanjem sredstava iz gradskog budžeta doprinese boljem i uspešnijem razvoju sporta u Loznici, naglasivši da je tokom ove godine iz budžeta izdvojeno oko 70 miliona dinara.

Nagrađenima su dodeljeni pehari i novčane nagrade, u iznosu od 70.000 dinara za sportski kolektiv, najboljim mladim sportistima dodeljeno je po 10.000, dok su pobednici u drugim kategorijama dobili po 15.000 dinara.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas