SHOOTER LOZNICA: DVADESET GODINA SA VAMA ,DVADESET DANA ZA VAS

Kada u Engleskoj kazete “SHOOTER”-mislite na strelca,a kada u Loznici izgovorite to ime,odmah pomislite na renomirani butik muške i ženske garderobe.

Mature,proslave,Nove godine…sve odevne kombinacije na jednom mestu.Ali da krenemo,kako to dolikuje,iz početka i sa pravom pričom.

Sa kraja devedesetih godina ,tačnije 1999.godine,čovek po imenu Stanko Stanković vraća se iz Nemačke u svoj rodni grad.Po vokaciji ugostitelj, tragao je za nečim novim,zanimljivim.I dočao je na ideju da osnuje firmu “MONACO”,starije generacije se sigurno sećaju tog naziva,koja će se baviti prodajom garderobe.

Bila je to jedna od prvih radnji na Šetalistu. To je bio hrabar poduhvat. Poduhvat u vreme bombardovanja, stranačkog previranja,besparice i čega sve ne.Rad,trud i upornost su rezultirali otvaranjem butika “SHOOTER” i “PWL” ogrankom.
Od tada je prošlo 2 decenije,a za dve decenije ova firma je stekla ime i odlika dobrog i uspešnog poslovanja.U radnjama su zastupljene muške i ženske kolekcije domaćh proizvodjača: GOLD STAR-Prijepolje,INFINITY-Svilajnac i SHOOTER-Beograd,čiji su i generalni zastupnici.

Osim poslovnom ,kako vlasnik ove firme ističe,mogu se pohvaliti i prijateljskom saradnjom i odnosom sa svojim zaposlenima.Imaju šest stalno zaposlenih,od kojih neki rade od samog osnivanja firme.
DVADESET GODINA SA VAMA ,DVADESET DANA ZA VAS,je moto sa kojim butik “SHOOTER”započinje Novu 2019.godinu.

Povodom proslave dve decenije rada pozivaju vas da ih posetite, jer od 03.januara pa u narednih dvadeset dana dobijate 50% popusta na ceo asortiman muške i ženske garderobe ekstra kvaliteta ,kao i na najrazličitiji aksesoar.
Ono sto je bitno je 50% na sve I vidimo se u “SHOOTER”-u na Šetalistu.

J.Stanić

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas