Lagator, Loznica-Naissus

Još uvek aktuelni šampion države u svojoj dvorani Lagator ubedljivo je savladao ekuipu Naissis iz Niša rezultatom 16:0. I ako po najavi meč nije bio atraktivan za gledanje u Lagatoru se okupilo 1500 gledalaca da podrži pulene grada u još jednoj ubedljivoj pobedi. Toliko gledalaca neke ekipe u Prvoj ligi nemaju ni u toku celog dosadašnjeg takmičenja. Loznička publika na pravi način zatvorila je ovogodišnju sezonu u Lagatoru. Ostaje još jedan meč kad će Loznica boksovati u Kragujevcu.

Sve oči bile su skoncentrisane na jednu borbu, borbu večeri. Novak Radulović i reprezentativac Srbije Petar Stošić. Izaći na megdan bokseru koji u Regionalnoj ligi ima samo jedan poraz, koji važi za najboljeg boksera Srbije i pobediti ga ubedljivo 3:’0 može samo čovek koji boksuje srcem Novak Radulović. Ovaj momak zaslužuje sve pohvale za svoj 20 bokserski meč u karijeri.

Loznica je nastupila u sastavu: Gurdijeljac, Janković, Šaćiri, Radulović, Šumarac,Poletan,Prokić i Babić. Svi bokseri su zabeležili pobede, Šaćiri i Janković dobili su prekidom dok Babiću niko nije smeo izaći na crtu.

Trka za šampionsku titulu se nastavlja još jedno kolo do kraja, odlučiće izgleda mikroni o prvaku a ne majstorica što nije dobro za Srpski boks. Oči u oči na neutralnom terenu je najrealnije. Ali znaju da će prevagu doneti njihovih 15 gledalaca i naših nekoliko hiljada u bilo kom gradu Srbije.

Ali nema veze, kako bude, mi živimo u gradu boksa i na najbolji mogući način podižemo rejting Nenadu Borovčaninu i BS Srbije u vraćanju vere da Srpski boks iznjedri nove šampione.

Pogledajte 3 rundu borbe Novak Radulović – Petar Stošić