Radnički Stobex izborio opstanak- Borac ispao-Loznici bod (video)

Svi su videli ekipu Radničkog u nižem rangu takmičenja. Ali u poslednjim kolima ekipa Bobana Stojnića napravila je izuzetne rezultate posle čega je izborila opstanak u Kolubarsko-Mačvanskoj zoni. Još jednom je Boban Stojnić dokazao da je fudbalski mag kome je bilo potrebno samo nekoliko utakmica da se priključi ekipi i napravi čudo. Ovaj čovek je davno prevazišao fudbalske okvire na našim prostorima, motiv u fudbalu mogu da mu budu samo najviši fudbalski ciljevi u Srbiji a to bi naš grad i fudbal trebali iskoristiti.

A čudo se desilo u Lešnici. Borac koji je na polusezoni bio četvrti na tabeli sa 25 osvojenih bodova ispao je iz lige sa 31 bodom. Ekipa iz Lešnice osvojila je samo 6 bodova ovog proleća. U sledećem prvenstvu takmičiće se u Mačvanskoj okružnoj ligi. Ponovo će se u Lešnici gledati derbi između Borca i Vidojevice .

Fudbaleri Loznice igrali su nerešeno u Provu 1:1 u poslednjem kolu Srpske lige grupa Zapad. Gol za Loznicu postigao je Goran Matić. Loznica se nalazi na 12 mestu tabele koje je ispod crte za ispadanje. Opstanak su izborili zahvaljujući odustajanju ekipe Slobode iz Užica od takmičenja, naravno ukoliko se do formiranja lige nešto ne promeni. Ukoliko bi nekim slučajem Sloboda promenila svoj status, Loznica bi završila u nižem rangu takmičenja t.j. Mačvansko – Kolubarskoj zoni.

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas