Kako nezvanično saznajemo, danas oko 11:00 došlo je do pucnjave na parkingu autoperionice „Tomin“. Za sada prema nepotvrđenim informacijama pucano je u Lozničanina Vujadina.K. koji je ranjen i smešten u lozničku bolnicu.

Kako svedoci tvrde napadač, takođe Lozničanin Igor.M. i koji iza sebe ima veliki broj krivičnih dela  je odšetao sa lica mesta ali je ubrzo uhapšen.

Nemamo informaciju u kakvom se stanju nalazi Vujadin.K.

Igor M. je, kako se priča, odnedavno u sukobu sa momcima koji su bliski Vujadinu K, bliskom prijatelju Dobrosava Gavrića Dula, zvanog Duća, pravosnažno osuđenog za ubistvo Željka Ražnjatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja, 15 januara 2000. godine u beogradskom hotelu „Interkontinental“

Po izlasku iz zatvora, Vujadin, kako se može čuti, živi mirno, i slovi za jednog od „zvučnijih“ poslovnih ljudi ovog kraja.

Igor M. je, pretprošlog leta, uhapšen u Tršiću zbog pokušaja iznude 5.000 evra. Otada su počeli njegovi sukobi, kako je sam govorio, sa navodno Vujadinovim ljudima sa kojima je, do ne tako davno, bio u bliskim vezama.