Prva pobeda Loznice

Tri boda danas ubeležena na Lagatoru. Savladan je Sloga iz Kraljeva sa 3-1, ali mnogo teže nego što to rezultat govori.

Poveli su lozničani u 18. minutu nakon što je Tripković proigrao Komarčevića a ovaj sa 15-ak metara matirao nemoćnog golmana gostiju Pantovića za 1-0.

U 44. minutu danas veoma loši sudija Srećković iz Valjeva propustio je da dosudi čist jedanaesterac za domaću ekipu, kada je Matić sa strane uposlio Filipovića u naletu koga povlačenjem za dres obara Lekić, ali je sudija ostao nem, uprkos brojnim protestima sa tribine.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Brkić fantastično vara trojicu igrača gostiju, upošljava potom Matića, ovaj centrira a Filipović glavom matira Pantovića za 2-0.

Mislilo se tada da će lozničani mirno privesti meč kraju, ali indoletnost prvestveno igrača sredine terena koštala je lozničane gola u 56. minutu, a strelac je bio Milojević koji je potpuno neometano iz drugog plana pogodio sa 16 metara plasiranom loptom. Vukašinović je bio nemoćan. Potom gosti pogađaju prečku, a lozničani loše realizuju nekoliko kontranapada, da bi u 90. minutu Tripković minijaturom i udarcem iz kolena savladao Pantovića za 3-1 i oduševljenje oko 800 gledala na Lagatoru.

Loznica : Vukašinović 6,5 – Spasenović 7 – Bogićević 6,5 – Stanojević 6 – Filipović 6,5 – Matić 6,5 (Bogdanović 6,5) – Kojić 6 (Vujčić 6,5) – Komarčević 7 – Brkić 7(Jovičić – ) – Belić 6,5 – Tripković 8
SLOGA KV : Pantović 7 – Vulić 6,5 – Lekić 6 – Savić 7 – Filipović 6 – Sekulić 6 (Popadić 6) – Milojević 7,5 – Čamagić 5,5 – Andrić 7 – Petković 6 (Kolaković 6) – Drašković 6
Sudija – Marko Srećković 5,5

Novinar M.Mijatović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas