Požega stiže sa velikim ambicijama na Lagator (video)

Od mogućih 30.bodova u dosadašnjem prolećnom delu prvenstva Loznica je osvojila 4. boda. To ih je dovelo na predposlednje mesto, ispod crte opstanka u Srpskoj ligi. Do kraja prvenstva ostalo je u opticaju još 15. bodova i svaki bod bio bi zlata vredan. Fajterski se Loznica borila u Priboju, imala skoro tri boda osvojena ali ih sreća nije pogledala u finišu utakmice kad su primili izjednačujući gol.

Dokle će maleri da teraju ovaj mladi tim Loznice, ipak oni to ne zaslužuju svojim požrtvovanjem i zalaganjem, bez obzira na kvalitet koji poseduju.  O tome ko je krivac za nastalu situaciju pisaćemo na kraju prvenstva ali sutra treba dati veliku podršku momcima Duška Obadovića, možda veću nego ikad.

Ovo je najteža utakmica u preostalih 5.kola. Stiže odlična ekipa Sloge iz Požege koja se nalazi na drugom mestu sa 2.boda manje od vodećeg Radničkog. Iz tog razloga na Lagator stižu sa velikim ambicijama ali na noge davljeniku koji se bori za goli život i traži bodove spasa. Pobeda i 3. boda Loznicu bi izvuklo iz opasne zone i dalo veliku nadu za opstanak. Bod bi Loznicu ostavio u trci ali porazom bi Loznica mogla biti otpisana i već proglašena zonašem.

Utakmica Loznica-Sloga igra se u subotu sa početkom u 16:30

Pogledajte kako iz Požege najavljuju utakmicu na Lagatoru