Naši sportisti od danas imaće jedan od najboljih dvoranskih parketa za takmičenje. Hala kojom rukovodi UFK Lagator od danas je u upotrebi. Urađena je po svim FIBA standardima i ima sertifikat za održavanje međunarodnih utakmica. Grad Loznica u ovaj projekat uložio je skoro 12 miliona dinara što je za svaku pohvalu. U planu je da se sledeće godine zamene dotrajale stolice u hali što će doneti ne samo udobnost neko i sasvim novi izgled dvorane.

 

Željko Marjanović

-Parket je identičan onom u Areni a isti je na Čairu u Šapcu i Novom Pazaru tako da se možemo pohvaliti da nastavljamo sa opremanjem hale. Prošle godine nabavili smo profesionalne koševe koji imaju FIBA sertifikat zatim profesionalne golove po IHF standardu za odigravanje rukometnih i futsal utakmica a sledeće godine u planu je zamena sedišta tako da ćemo dobiti jednu kvalitetnu i modernu halu – rekao je Željko Marjanović direktor UFK Lagator

 

 

 

Ljubomir Đokić

-U našem gradu se na sport gleda kao na kategoriju posebnog društvenog interesai grad ima više ciljeve kad je u pitanju sport. Prvi je da povećamo obuhvat dece koji se bave sportom, drugi da unapredimo rad sportskih udruženja, treći naš cilj je da izgradimo što više sportskih terena i četvrti da ulažemo sredstva kao što smo ovde uložili u ove sportske objekte. Kroz sport deca se uče dobroj komunikaciji,saradnji ,fer pleju, kako prihvatiti poraz i pobedu znači sve ono što je važno za mlade ljude – kazao je Ljubomir Đokić pomoćnik gradonačelnika.