Fudbaleri Loznice počeli su pripreme za novu sezonu u srpskoligaškoj konkurenciji zapadne grupe. Novi stručni štab umesto dosadašnjeg Duška Obadovića predvodiće Konstantin Đurić a pomagaće mu Branko Aćimović dok će trener golmana biti Goran Maksimović. Promena ima i u igračkom kadru, ono što je zanimljivo od pojačanja stigli su do sad golman Nikola Arnautović, štoper Nikola Nikolić i vezni igrač Ivan Dišić. Kako iz kluba kažu pregovori traju sa još nekoliko fudbalera a radi se pre svega o igračima sa našeg područja.

Posle prozivke od strane rukovodstva kluba, fudbalere je pozdravio Nenad Radić član Gradskog veća zadužen za sport koji je poželeo igračima uspešne pripreme i još kazao:

-Podrška FK Loznica nije izostala u 2018 godini a neće ni u 2019 -oj i mi želimo pre svega da ovaj klub ostane stabilan srpskoligaš a kada bi se ukazala prilika i za viši rang u nekoj doglednoj budućnosti.

Novi trener Konstantin Đurić odaje optimizam i ulazi u celu ovu priču sa velikom željom za rad. Kao pravi profesionalac odgovarao je na sva pitanja novinara i to veoma iskreno.

-Grad je lep, ljudi su dobri, videćemo sad kakvi su igrači. Ne mogu vam ništa reći unapred pošto ekipu ne poznajem ali svakako će mo napraviti dobar pomak u svim strukturama i očekujem da če to sve funkcionisati, Ambicije postoje, pozitivna energija je tu tako da ja mogu samo da obećam dobar rad. kazao je Đurić

Postavlja se pitanje da li je ovo neki novi početak za bolje sportske rezultate, koju si bili u drugom planu protekle dve godine, nadamo se da jeste i da je ova uprava konačno sazrela da napravi nešto više od opstanka u ligi.