OVO JE NAJBOLJA KAFANSKA PEVAČICA SRBIJE: ALEKSANDRA PEROVIĆ IZ KRALJEVA POBEDNICA PRVIH „NAŠA STVAR KAFANSKIH KARAOKA“

Nakon 15 gradova koje je od aprila do juna obišao karavan prvih „Naša stvar kafanskih karaoka”, u kojima je učestvovalo više od 220 takmičara, u velikom finalu svoj talenat je predstavilo 15 pobednika iz cele Srbije. Na osnovu glasova žirija i podrške publike, Aleksandra Perović, iz Kraljeva, proglašena je za pobednicu takmičenja i odnela titulu najbolje kafanske pevačice.  Drugi je bio Samir Murselji iz Novog Sada, dok je Milan Šojević iz Kruševca, trećeplasirani.

 

Pored velikih kafanskih hitova Tražiću ljubav novu, Nazdravite drugovi, Potražiću oči nešto zelenije, Pukni zoro, Mećava, Pesme moje, Pusti me da nađem srcu lek, publika je imala priliku da čuje i „Našu stvar”, pesmu koju je Jelen pivo posvetilo svojim ljubiteljima i prijateljima i po kojoj je takmičenje i nazvano.

 

Presrećna sam. Došla sam da mi bude lepo, da pevam i uživam zajedno sa svim ovim divnim ljudima i još sada, kada sam pobedila, osećaj je savršen. Večeras sam se predstavila sa kultnim kafanskim hitovima „A tebe nema” i „Zagrli me ti”. Konkurencija je bila iznad svih očekivanja i jako drago mi je što imamo toliko divnih i talentovanih pevača u svim krajevima Srbije. Priznajem da sam na početku večeri imala tremu, ali već nakon prvog aplauza i ovacija publike sve je bilo lakše i lepše. A posebna podrška mi je bila i moja beba, pošto sam u petom mesecu trudnoće te je uzbuđenje, ali i oduševljenje još veće. Oduvek sam maštala da budem pevačica, a sada, posle ove pobede, moram da priznam da bih mogla i ozbiljnije da poradim na tome jer koliko vidim, ljudima se dopada kako ja to radim i srećna sam zbog toga.” – izjavila je dvadesetpetogodišnja Aleksandra Perović, pobednica prvih „Naša stvar kafanskih karaoka”.

 

Nagrade

Pobednica takmičenja, Aleksandra Perović, kao glavnu nagradu osvojila je iPhone 6+, drugoplasirani Samir Murselji je osvojio GoPro kameru, dok je Milan Šojević kući odneo laptop. Pored ovih nagrada, finalisti takmičenja osvojili su i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

 

O takmičenju

  • Gradovi koje je obišao Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka: Novi Sad, Požarevac, Loznica, Smederevo, Zrenjanin, Beograd, Čačak, Kruševac, Niš, Subotica, Apatin, Leskovac, Pirot, Kraljevo i Užice
  • Pobednik u svakom od gradova osvojio je posebnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje” što podrazumeva sve ono što kafansko druženje čini nezaboravnim – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.
  • Petnaest finalista predstavljeno je u velikom finalu, u Skadarliji, 26. juna.

 

 

Оставите одговор