Odlična organizacija KUP-a za povratak KSS u Banju Koviljaču

Da li ste za to da se KUP "Milan Ciga Vasojević" igra tradicionalnu u Banji Koviljači ?

Loading ... Loading ...

Grad Loznica dobija sve pohvale za organizaciju završnice KUP-a u ženskoj konkurenciji koja se održala u Banji Koviljači. Bile su ovo najposećenije utakmice ovog takmičenja odkad se igra, pa ne čudi što su same učesnice (košarkašice) bile iznenađene pred kolikim brojem gledalaca biju bitku za trofej „Milan Ciga Vasojević“

Loznica je čini se veoma lagano sve ovo sprovela u delo, kompletna infrastruktura je odlična a videlo se da postoji želja gledaoca za ovakvim takmičenjem. ŽKK Loznica i UFK Lagator dali su ogroman doprinos da sve protekne u najboljem redu.

Odličan domaćin svim učesnicima kao i rukovodstvu KSS Predragu Daniloviću, Dejanu Tomaševiću Ani Joković ..bio je gradski menadžer Dejan Stalović koji je ispred Loznice dao domaći zadatak budućim organizatorima ovakvih manifestacija kako se organizuje jedno finale ali ujedno da se KUP ponovo organizuje u Banji Koviljači. Grad Niš to čini već godinama u finalnim utakmicama muške konkurencije pa eto dobre pozivnice da Banja Koviljača postane tradicionalna za finale KUP-a u ženskoj košarkaškoj konkurenciji.