Odlična Loznica,moćan Radnički Stobex (video)

Najbolju partiju u dosadašnjem delu prvenstva odigrali su fudbaleri Loznice u 7.kolu Srpske lige Zapad, na Lagatoru gde su dočekali ekipu Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi. Pobedili su minimalnim rezultatom 1:0 ali je zahvljujući nepreciznosti gostujući tim prošao srećno. Jedini pogodak postigao je Tripković ali uz pomoć odbrambenog igrača Sloge.

Ovo je igra koja pleni i privlači publiku, kad bi još napadači podesili nišanske sprave sve bi bilo na visokom nivou. Mnogo šansi za gol propustila je Loznica na ovom meču. Napad Loznice ima priliku za popravni već u sledećem kolu kad gostuju ekipi Mladog Radnika u Požarevcu.

Posle 7.odigranih kola Loznica se nalazi na 6.mestu i osvojenih 12.bodova.

Radnički Stobex preuzeo je prvo mesto u zonskom stepenu takmičenja i nema nameru da ga prepušta do kraja prvenstva. Ekipa Dragana Cerovca veoma moćnom igrom pobedila je u gostima Mladost iz Prnjavora rezultato 2:0. Na terenu dominirao je Predrag Gavrić za kojeg domaćin nije imao rešenje.

Radnički se posle 5.kola nalazi na 1.mestu i osvojenih 11.bodova. U sledećem kolu sledi derbi u Klupcima kada stiže Radnički iz Valjeva.

Od kad je Dragoslav Obadović vraćen na klupu FK Cer iz J.Lešnice ,ovaj klub počeo je da beleži dobre igre i rezultate. U najzanimljivijem meču Mačvanske okružne lige, Cer je savladao ekipu Drine iz Badovinaca rezultatom 3:2. Ekipa Podrinja nije uspela da sačuva prvo mesto pošto je poražena u Klenju od Duška sa 2:0.

U sledećem kolu ekipu Cera očekuje veoma teško gostovanje u Crnoj Bari dok će u Lozničkom Polju biti odigran derbi kola između Podrinja i Siđelića iz Lipnice.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas