Obadović preporodio Cer,nerešeno u Lešnici,Orlići slavili

Veoma zanimljivo prvenstvo od početka u Mačvanskoj okružnoj ligi. Kako stvari stoje svako svakog može da pobedi. Najubedljiviju pobedu u 7.kolu zabeležili su fudbaleri Cera iz Jadranske Lešnice od 5:0 protiv Karađorđa. Od povratka na klubu Cera Dragoslava Obadovića-Kurde Cer igra fantastično. Ovo je još jedan dokaz koliko je Obadović posvećen svom poslu ali i veoma stručan da može voditi mnogo veći rang od ovog.

Prštalo je na sve strane u Lešnici gde su se sastali Vidojevica i Podrinje. Gosti su sa velikim ambicijama ušli u prvenstvo ali su na ovoj utakmici do boda uspeli stići u 92 min. Vidojevica je povela iz kaznenog udarca posle prekršaja nad Novakovićem. Mnogo varnica bilo je na ovom meču ali to nosi ovakva utakmica. Podrinje je i dalje u vrhu sa samo bodom zaostatka iza Hajduk Stanka koji je poražen u Donjem Dobriću sa 3:2.

Milan Orlić je u Novom Selu pobedio Drinu iz Badovinaca rezultatom 3:2 . Teškom mukom su Orlići uspeli doći do značajne pobede koja ih je pomerila prema sredini terena i sad imaju 8 osvojenih bodova.